Home Team Werkwijze Therapie aanbod Praktische info Contact Links Nieuws

 

 

Dr. Rubie Tjandra-Maga
 KUL

 

Dr. Rubie Tjandra-Maga is psychiater – psychotherapeute en oprichtster van de praktijk.

Zij volgde de opleidingen Cognitieve Gedragstherapie en Hypnotherapie en specialiseerde zich in zowel angst- en stemmingsproblematiek als in complexe psychiatrische hulpvragen. (psychose-cluster, persoonlijkheidsproblematiek)

 

Claudia Sas
 KUL

 

 

Klinisch en gezondheidspsycholoog

Erkend als psychologe geregistreerd bij de psychologencommissie en is lid van de VVKP (Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen).

Naast haar werk bij Psy-team Turnhout is zij werkzaam in het Psychiatrisch Centrum Bethaniënhuis te Zoersel.

Zij volgde bijkomend een vierjarige postgraduaatopleiding in de psychoanalytische psychotherapie (KUL).

 

Saralee Beyers
 KUL

 

Master in de Klinische en Gezondheidspsychologie, optie volwassenen”. Zij volgde bijkomend een vierjarige postgraduaatopleiding in de psychoanalytische psychotherapie (KUL).

Erkend als psychologe door de psychologencommissie. Tevens lid van de Belgische Federatie van Psychologen (BFP), de Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen (VVKP) en de Vlaamse Vereniging voor Psychoanalytische psychotherapie (VVPT).

Naast haar werk bij Psyteam Turnhout is zij werkzaam in het Psychiatrisch Centrum Bethaniënhuis te Zoersel, binnen de dagbehandeling ‘Koraal’ en binnen het psychotherapeutisch centrum ‘Elim’ te Kapellen.

 


 

Eline Sas
 KUL

 

Master in de Klinische en Gezondheidspsychologie, optie volwassenen (KUL). Ze is erkend als psychologe door de Psychologencommissie (erkenningsnummer 912114585) en is lid van de Belgische Federatie van Psychologen en de Vlaamse Vereniging voor Gedragstherapie.

Naast haar werk bij Psy-team Turnhout is zij werkzaam bij CGG Vagga (Vereniging Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg Antwerpen).

Verder volgt ze een vierjarige postgraduaatopleiding 'gedragstherapie' aan de KULeuven.
 


 

Annelies Vanheuckelom
 KUL

 

Master in de Klinische en Gezondheidspsychologie, optie volwassenen (KUL). Erkend als psychologe door de Psychologencommissie (erkenningsnummer 892114381) en is lid van de Belgische Federatie van Psychologen (BFP), de Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen (VVKP) en de Vlaamse Vereniging voor Gedragstherapie (VVG).
Ze is gespecialiseerd in AD(H)D bij volwassenen voor zowel diagnostiek als therapie.

Naast haar werk bij Psy-team Turnhout is zij ook werkzaam bij praktijk De Kolk in Dessel en in haar eigen praktijk in Geel.

Momenteel volgt zij een bijkomende opleiding ‘Gedragstherapie’ aan de KU Leuven.

 


 

Kris Vanhoof
 UGent en KUL

 

Klinisch psycholoog (UGent) en klinisch seksuoloog (KUL).

Erkend als psycholoog door de Psychologencommissie en is lid van verschillende beroepsverenigingen: BFP, VVKP, VVS en BVRGS.

Hij volgde bijkomend postgraduaten ontwikkelingsgerichte psychotherapie en klinische diagnostiek aan de Universiteit Gent. Daarnaast volgde hij een vierjarige opleiding relatie- en gezinstherapeut bij Rapunzel en de opleiding externship emotionally focused therapy.

Hij is ook werkzaam in de bijzondere jeugdzorg, ‘Centrum Vector’ in Mol.

 

 

Diede Michiels
 KUL

 

Master in de Klinische en Gezondheidspsychologie, optie kinderen en adolescenten (Katholieke Universiteit Leuven).

Ze werkt binnen de praktijk voornamelijk rond intakes en kortdurende behandelingen. Daarnaast heeft ze sterke interesse in werken met jeugd en jongvolwassenen.

 

Liesbeth Hapers
 VUB

 

Bachelor in de Toegepaste Psychologie en banaba Geestelijke Gezondheidszorg. Door persoonlijke ervaringen en vormingen bij Autisme Centraal een expertise opgebouwd in Autismespectrumstoornis.

Naast haar werk in Psyteam werkt zij ook in het Gielsbos, met doelgroep mensen met een mentale beperking en ontwikkelingsstoornis. Hier deed ze ook ervaring op in het afnemen van testings en vragenlijsten voor diagnostisch onderzoek.

Momenteel maakt ze het laaste jaar van de Master Psychologie (afstudeerrichting kinderen en jongeren) af aan de Vrije Universiteit Brussel.
 

 

Renate Verboven

Medisch secretaresse van ons Psy-team

 

 

 

 

 

 

© Copyright 2015 Van den Bergh Paul