Home Team Werkwijze Therapie aanbod Praktische info Contact Links Nieuws Vacatures

 

 

Secretariaat

Aanmelden kan elke maandag-, dinsdag , donderdag- en vrijdagvoormiddag van 9 tot 12 uur bij onze medisch secretaresse Riet Vangronsveld. Dit kan enkel telefonisch.

U kan bij haar terecht voor de aanmelding van nieuwe patiŽnten en het telefonisch maken van afspraken.

Voorschriften

Voorschriften en attesten worden enkel verstrekt tijdens de raadpleging. Vraag daarom voldoende medicatie aan uw arts. U kan hiervoor ook altijd bij uw huisarts terecht. Geef in te vullen attesten bij het begin van de consultatie af.

Net als uw dokter zijn de praktijkcoŲrdinator en de therapeuten strikt gebonden aan het beroepsgeheim teneinde uw privacy te respecteren.
 

Tarieven

Sinds kort is de psychiater gedeconventioneerd, maar er wordt wel rekening gehouden met de Riziv overeenkomst, waardoor u nog steeds het grootste gedeelte terug krijgt van het ziekenfonds.

Een consult bij ťťn van onze psychologen kost 60 euro (vanaf 1 april 65 euro). Een tegemoetkoming van uw ziekenfonds is mogelijk. U kan dit navragen bij de mutualiteit waar u aangesloten bent.
 

Annulatie

Bij niet tijdig afbellen of niet nakomen van een afspraak (24 uur op voorhand) wordt hier de volgende keer een forfaitair bedrag voor in rekening gebracht van 30 euro. Binnen de praktijk is afgesproken deze regeling strikt toe te passen.

 

 

 

 

© Copyright 2015 Van den Bergh Paul