Home Team Werkwijze Therapie aanbod Praktische info Contact Links Nieuws Vacatures

 

 

Als Psyteam, praktijk van klinische psychologen en een psychiater, vallen wij onder de zorgberoepen. Dit betekent dat we ook in deze vreemde tijden continuÔteit van je behandeling zullen proberen te garanderen zolang dit mogelijk is. We volgen daarbij de richtlijnen die door de overheid en onze beroepsverenigingen worden meegegeven en rekenen daarbij op jouw medewerking en begrip.

Richtlijnen i.v.m. Corona:

Wij vragen u om alleen te komen of met maximum 1 begeleider (niet behorend tot risicogroepen). We doen ons uiterste best om de wachttijd te beperken, maar kom zelf op tijd en wacht in de auto tot enkele minuten voor uw afspraak, dan mag u gewoon aanbellen en binnenkomen. Aan nieuwe patiŽnten vragen wij met aandrang om op tijd te komen, liefst vijf minuten voor uw afspraak zodat wij u kunnen inschrijven.

Wij vragen u om bij binnenkomst en buitengaan de handen te ontsmetten.

U mag niet in rechtstreeks contact komen met personeel, probeer geen deurklinken aan te raken (openduwen met ellenboog). Toiletbezoek is NIET toegestaan. 

Wij vragen u om te betalen met bancontact. Wij aanvaarden geen cash.

Wij hopen dat iedereen zich aan de afspraken houdt!

Alvast bedankt voor uw begrip en medewerking!!

Voor vragen rond het coronavirus, raadpleeg website: www.info-coronavirus.be of bel naar 0800/14689.

Om op een beveiligde manier documenten en voorschriften te ontvangen wordt aangeraden om het platform Helena te activeren. Meer info kan u terugvinden op www.helena.care .

 

 

 

 

© Copyright 2015 Van den Bergh Paul